lördag 9 januari 2016

Välkommen till bloggen!

Hej och kul att du hittat bloggen.

Här kommer jag främst posta inlägg bestående av analyser av bolag på de mindre listorna. Dessa är då Aktietorget, Firsth North osv. Utöver analyserna kommer jag också ibland skriva om börsen och dylikt.

Mina analyser skriver jag främst för att sammanställa info och ge företaget lite publicitet. Det är oftast väldigt dålig uppdatering med information i dessa bolag därav behövs lite research och grävande i årsredovisningarna för att kunna dra slutsatser. Detta gör jag då det finns guldkorn där ute som marknaden inte upptäckt ännu.

Följ denna blogg om du är intresserad av mina analyser. Jag kommer att publicera på denna blogg samt på Redeye. Dock kommer jag vid vissa tillfällen skriva om andra saker än analyser och detta kommer endast publiceras här.

Om ni har förslag på aktier att analyser kan ni gärna kommentera detta inlägg. Läs gärna inlägget med den utförligare disclaimern också för viktigt information http://alphasanalyser.blogspot.se/2016/01/disclaimer.html.

//Alpha.

7 kommentarer:

 1. Hej Alpha,

  Tack ska du ha för dina fina analyser! Keep up the good work!

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Hej! Tack för fina analyser. Otroligt bra!
  Jag tänker på två intressanta bolag.. Spelbolaget Nordic Lesiure (kom med en bra rapport idag) och nanoteknikbolaget Prebona. Skulle något av dessa kunna vara av intresse?
  mvh
  gusten

  SvaraRadera
 4. Hej Gusten!

  Kul att du gillar mina analyser! Jag skall ta mig en titt på de bolag du rekommenderat och om de är tillräckligt attraktiva i mitt tycke kanske jag skriver om dem.

  MvH //Alpha

  SvaraRadera
 5. Hej igen. Oj, va du skulle kunna komplettera den annars ganska påvra analysen som dök upp idag på Redeye (Nordic Lesiure). I vilket fall som helst ser jag fram emot din nästa analys.
  mvh
  gusten

  SvaraRadera
 6. Hej Alpha!

  Du har gjort riktigt grymma analyser. Jag och resten av gänget inväntar nästa.
  Ha det grymt!

  //GeGGe

  SvaraRadera
 7. Hej!

  Har du bytt ställe för dina inlägg eller har du gått på långledigt? ;-)

  Jag skulle gärna se vad du tycker & tänker om Climeon, ett bolag som optimerar energitillförseln på färjor. De ska noteras nu under 2017.

  Du är grym!

  SvaraRadera